JC&A

JC&A

JC&A ABOGADOS, (Javier Carretero y Asociados), is een onderneming met een uitgebreide ervaring en goede kennis van het wettelijke en fiscale systeem.

De onderneming is in 1982 opgericht, toen de oprichter Francisco Javier Carretero Moreno zich in Marbella vestigde na verscheidene jaren werkervaring in Londen opgedaan te hebben.

Ons team heeft een hoge graad van specialisatie en een multidisciplinaire opleiding. Hun belangrijkste doel is het zoeken naar de perfectie in het leveren van professionele diensten. Wij streven ernaar het beste en meest volledige advies te geven, waarbij wij continu in direct contact staan met onze cliënten.

Vanaf het begin heeft onze onderneming een uitgebreide specialisering ontwikkelt op de verschillende gebieden van het recht en de fiscaliteit. Het combineert hierbij zijn roots en ervaring aan de Spaanse Costa del Sol met een duidelijke internationale roeping en uitgebreide nationale en internationale contacten en relaties. Deze overduidelijke internationale visie is een van de belangrijkste redenen waarom JC&A ABOGADOS lid is van de Geneva Groep International (GGI) (www.ggi.com), een vereniging die wereldleider is en bestaat uit onafhankelijke  advocatenkantoren, adviseurs en accountants, die ernaar streven hun cliënten gespecialiseerde oplossingen te bieden al naar gelang de behoeften van hun zaken en activiteiten op internationaal niveau.

Advocaten en leden werken samen met als doel elke zaak, waar wij opdracht voor krijgen,  de aandacht te geven die het nodig heeft. Hierbij onderscheiden wij onszelf door onze bekwaamheid om volledig advies te geven, niet alleen in het Spaans (Castiliaans) maar ook in het Engels, Frans, Nederlands en Russisch.

    No Twitter Messages