Wie zijn wij?

Met als basis de stad Marbella en méér dan 30 jaar ervaring, is JC&A ABOGADOS een onderneming van Advocaten en Economisten met een multidisciplinaire opleiding. Hun voornaamste doel bestaat uit het zoeken van de perfectie in het leveren van professionele diensten, waarbij zij het beste advies geven op zowel plaatselijk, landelijk en international niveau, met een constante en directe service en communicatie met hun cliënten. JC&A ABOGADOS biedt zijn diensten, behalve in het Spaans (Castiliaans), in verschillende andere talen aan, zoals in het Engels, Frans, Nederlands en Russisch.

MEER LEZEN →

Ons team

JC&A ABOGADOS bestaat uit een groep vakmensen met een uitgebreide opleiding en ervaring in alle onderdelen van hun respectievelijke vakgebieden. Deze kennis en de permanente educatie van ons team verschaft ons de mogelijkheid integraal advies te geven met de wettelijk meest adequate en geactualiseerde oplossingen toegespitst op ieder geval apart. Het team werkt samen met als doel elke zaak, waar wij opdracht voor krijgen,  de aandacht te geven die het nodig heeft.

MEER LEZEN →

Fiscaal advies

Het fiscaal advies en de fiscale planning op nationaal en Internationaal niveau vormen één van de belangrijkste onderdelen van onze onderneming. Wij stellen een team tot uw beschikking bestaande uit economisten, advocaten en boekhouders waardoor wij u permanent fiscaal advies kunnen verzekeren aangepast aan het profiel van iedere cliënt apart, die wij op periodieke wijze op de hoogte houden van alle nieuwe fiscale en belastingtechnische nieuwtjes door  middel van onze “Newsletters”, die ook via de publicatie op onze website naar de belangrijkste professionele netwerken verspreid worden.

MEER LEZEN →

Blog

Steunt de Vereniging voor Mucopolysaccharidosen en Gerelateerde Syndromen (MPS Spanje). – MPS Spanjewww.mpsesp.org
       

    No Twitter Messages